En mobil biltvätt

God förmiddag och välkomna att ta del av alla inlägg jag ska skriva till er i dag. Vanligtvis skriver jag om hundar eftersom jag jobbar professionellt son hundfrisör och har egna hundar också, men idag blir det istället en rekommendation på ett företag som finns till för dig som behöver en biltvätt i Sundbyberg. 

Det är många läsare som vill ha tips och råd när det gäller hundens pälsvård och jag hjälper till, oftast genom att ge allmänna råd och tips i bloggen om hur ni kan gå tillväga. Men det här inlägget ska handla om ett företag som heter Hem Biltvätt i Stockholm och det är den biltvätt som jag känner mig allra mest nöjd med, jag har ändå tvättat bilen på åtskilliga företag genom åren så jag har någonting att jämföra med. Det som gör just denna biltvätt i Sundbyberg med omnejd särskilt bra är att det är en mobil biltvätt. Det är med andra ord en biltvätt som verkligen vänder sig både till dem i Sundbyberg men även i omnejderna. Faktiskt så går det att få hjälp långt utanför Sundbybergs gränser, men som sagt, är det en mobil biltvätt så är det! Nu har det varit bedrövligt väder och jag kan väl säga som så att det är både en och två och till och med tre gånger den senaste tiden som jag har behövt tvätta bilen, och jag har då ringt Hem Biltvätt i Stockholm som då har kommit hem till mig och tvättat den. En annan sak som är så bra är att de inte använder biltvättmedel som skadar miljön, det är alltså både en miljövänlig och mobil biltvätt i Sundbyberg.