Behöver din hund trimmas?

God förmiddag, god förmiddag och vad roligt att du har kommit hit till min blogg. Jag hoppas att du fått en bra start på dagen. Jag ska skriva ett inlägg och berätta för dig om ett hundtrim i Borås som du kan läsa mer om på hemsidan när du läst klart mitt inlägg, och det är ett hundtrim i Borås som heter Lolys Hundtrim. 

Det är det här företaget som jag vänder mig till när min hund behöver trimmas och det brukar bli en gång i kvartalet. Det är många av mina läsare som haft frågor och funderingar på det här med hundtrim, och då de flesta av mina läsare bor i Borås med omnejd så tyckte jag därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta hundtrim i Borås eftersom jag varit flera gånger på Lolys Hundtrim och hon som driver det här företaget är så bra på det hon gör. Jag märkte redan första gången som jag var där hur oerhört kunnig och engagerad hon var, hon som trimmade min hund, och hon gjorde ett bra jobb med ett riktigt snyggt resultat. Sedan har jag märkt att hunden får en helt annan energi efter trimningen, särskilt när det är varmt ute. Trimningen är alltså inte bara snygg, den är praktiskt för hunden också som blir av med ganska tjock päls som den annars lider av i värmen. Med tanke på att ni ändå är så många som har efterfrågat något hundtrim i Borås med omnejd så hoppas jag att ni kommer att bli lika nöjda och belåtna med Lolys Hundtrim som jag. Ni som vill veta mer om detta hundtrim i Borås kan klicka på länken här ovanför som tar er in på hemsidan.